Tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplan

Alle ejendomme bør have tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan på sin bolig. Det gælder private såvel som erhverv. Vi hjælper jer med at udarbejde dem, såvel som at se dokumenterne igennem, så I har det fulde indblik i jeres boligs situation.

Få hurtigt svar på dine spørgsmål – ring til os i dag

Afspil video

Sådan hjælper vi

01

Kontakt os

Vi tager en indledende dialog og booker jer ind i kalenderen. Vi ser derefter ind i jeres muligheder. Vi kommer derefter til enighed om projektets omfang.

02

Rapportskrivning

Vi udarbejder rapporten baseret på vores gennemgang af jeres ejendom fra kælder til tag og belyser ejendommens tilstand.

03

Vedligeholdelsesplan leveres

Vi udarbejder vedligeholdelsesplanen til de næstkommende 10 år, således ejendommen/foreningen er opmærksomme på, hvordan likviditeten skal prioriteres i ejendommen.

Priser

Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan

Starter fra 8.999 kr excl. moms 

Inkluderet i prisen

Få tilbud på vedligeholdelsesplan

Ring eller skriv til os, så finder vi sammen en tid der passer jer. Udfyld kontaktformularen eller ring til os på +45 30 64 66 68

Hvorfor skal vi bruge en vedligeholdelses plan?

Med en vedligeholdelsesplan kan du bedre træffe de rigtige valg for din forening. I får et fuldt overblik over tilstanden af jeres forening og ejendom, hvilket gør I bedre kan tage ansvar for foreningens økonomi.

Hos KAM Rådgivning afspejles vores høje kvalitet i udarbejdelsen af vedligeholdelsesrapporter med fokus på grundig og velbegrundet argumentation.

Løbende vedligehold minimerer risiko for uforudsete skader, som kan medføre større omkostninger, derfor er det vores klare anbefaling, at den opdateres hvert 3-5. år. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan.

Få indsigt i bygningens tilstand og muligheder

Med den helt rette tilstandsrapport og rådgivning får I et indblik i, hvordan jeres bygning står på nuværende tidspunkt, men derudover også med afsæt til en vedligeholdelsesplan for hvordan eventuelle omkostninger og renoveringsprojekter kunne opstå fremadrettet.

Vi tager gerne et professionelt og uvildigt besyv på jeres tilstandsrapport, og hvordan omkostninger vil være i forbindelse med et renoveringsprojekt.

Hvad er en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport indebærer en afrapportering af jeres boligs tilstand. Denne rapport skal udarbejdes af professionelle ingeniører, bygningskonstruktører eller byggesagkyndige. Dette er vi hos KAM Rådgivning autoriseret til.

Denne rapport er et grundlæggende dokument på bygningens tilstand, som er essentielt i forbindelse med salg og køb af boliger. Derudover giver den indblik i kommende risici og mulige renoveringsprojekter.

Hos KAM Rådgivning udarbejder vi tilstandsrapporterne i lettilgængeligt sprog med bistående billeder så rapporten kan læses og forstås af alle.

Ofte stillede spørgsmål

KAM Rådgivning er en samling af eksperter, der strækker sig fra innovative arkitekter til erfarne bygningskonstruktør. Vi bistår dig med alt fra rådgivende opgaver til eksekverende opgaver.

Udover at tilbyde tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner, udfører vi også rådgivning og planlægning, bygningsdesign og tegninger såvel som projektledelse og hjælp til byggetilladelser.

Hos KAM Rådgivning får du en rådgivende ingeniør, der står for rådgivning på et projekt, om det er renovering eller nyt byggeri. Det omhandler alt fra hjælp til byggetilladelser til planlægning og projektledelse.

Vores priser varierer fra projekt til projekt, da vi både arbejder med små og store projekter såvel som erhverv og private ejendomme. Derudover afhænger det af hvilken type af ydelse, du har brug for.

Book et møde med os

Vi forener tradition og innovation for at skabe unikke og funktionelle designløsninger