Byfornyelse og tilskudspuljer

I har som andelsboligforening, ejerforening eller privat udlejningsejendom mulighed for at søge tilskud til forbedring af jeres ejendom. Vi bistår med rådgivning til både byfornyelse og håndtering af denne type ansøgning om tilskud.

Næste ansøgningsfrist: marts 2025 

Få hurtigt svar på dine spørgsmål – ring til os i dag

Afspil video

Sådan hjælper vi

01

Kontakt os

Vi tager en indledende dialog og snakker om jeres projekt for byfornyelse eller ønske om tilskud.

02

Håndtering af tilskudsansøgning

Vi bistår med rådgivning til, hvordan tilskuddet til forbedring håndteres og ansøges.

03

Projektplan

Rådgivning til hvordan tilskuddet indarbejdes i jeres projektplan eller regnskab, så de udnyttes bedst muligt.

Søg støtte med København Kommunes byfornyelsespuljer

Københavns Kommune tilbyder tilskud og puljer til byfornyelsesprojekter, hvilket giver jeres forening mulighed for at søge penge til større og mere omfattende bygge- og renoveringsprojekter. Der er dog flere forskellige parametre at tage højde for, hvilket vi hos KAM Rådgivning kan hjælpe med.

Der er større summer i byfornyelsespuljerne, hvor ejendommens bevaringsværdi og projektets karakter har betydning for hvor meget støtte man kan få. Her bliver støtten udregnet med henblik på de samlede omkostninger til selve renoveringen, udgifter til teknisk rådgiver, byggefirma mv.

Få støtte til følgende projekter

Der er ved disse byfornyelsespuljer fokus på blandt andet renoveringsprojekter omhandlende bagtrapper i gamle ejendomme, toiletfaciliteter på loft eller manglende fjernvarme. Det er derfor også en mulighed for at få tilskud til energioptimering af jeres ejendom.

Som del af bygningsrenoveringspuljen skal man ansætte en byggerådgiver der skal planlægge og styre projektet. Hos KAM Rådgivning sikrer vi gennemsigtig kommunikation og effektiv proces fra start, så vi får skabt de bedst mulige forudsætninger for at sikre overholdelse af de forskellige krav i puljen. 

Ofte stillede spørgsmål

Hos KAM Rådgivning er vi en samling eksperter, som strækker sig fra innovative arkitekter til erfarne bygningskonstruktør, som bistår med alt fra rådgivende opgaver til eksekverende opgaver.

Vi tilbyder alt fra gennemgang af tilstandsrapporter, rådgivning og planlægning, bygningsdesign og tegninger såvel som projektledelse og hjælp til byggetilladelser.

En rådgivende ingeniører står for rådgivning på et projekt, om det er renovering eller nyt byggeri. Det omhandler alt fra hjælp til byggetilladelser til planlægning og projektledelse.

Vores projekter adskiller sig fra små til store projekter såvel som fra erhverv til private ejendomme, hvorfor en pris på et projekt varierer en stor del. Det afhænger desuden af typen af ydelse, du har brug for.

Book et møde med os

Vi forener tradition og innovation for at skabe unikke og funktionelle designløsninger