Byggerådgivning

Til større og omfattende renoveringsprojekter kan det være gavnligt at benytte byggerådgivning, som hjælper jer med både overblik, dokumenthåndtering og handlingsplaner. Hos KAM Rådgivning har vi mange års erfaring fra byggebranchen.

Få hurtigt svar på dine spørgsmål – ring til os i dag

Afspil video

Sådan hjælper vi

01

Kontakt os

Vi tager en indledende dialog og snakker om jeres byggeprojekt, hvorefter vi finder en fælles forståelse af projektets omfang.

02

Handleplan

Vores byggerådgiver hjælper med jeres handleplan, så I kommer godt fra start med byggeprojektet.

03

Løbende byggerådgivning

Vi bistår med rådgivning gennem hele projektet fra start til slut, så projektet udvikler sig så effektivt som muligt.

Byggerådgivning med flere års erfaring

Hos KAM Rådgivning har vi mange års erfaring med alsidige projekter for både erhverv og private ejendomme. Vores byggerådgivning har derfor bistået på både renoveringsprojekter såvel som byfornyelser. 

Vi har bred erfaring inden for byggerådgivning og er klar til at hjælpe med dit kommende projekt. Vi har stor forståelse for at renoveringsprojekter kan være komplekse og ressourcetunge, hvorfor vi vægter tillidsfulde relationer med vores kunder højt. 

Vi sørger for et trygt samarbejde med gennemsigtig kommunikation, hvor relevant information altid er tilgængelig. Udover byggerådgivning tilbyder vi også udarbejdelse af tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner eller hvis der er behov for tekniske undersøgelser.

Hvad bistår en byggerådgiver med?

En byggerådgiver er din sparringspartner på et byggeprojekt, hvor denne rådgiver hjælper med alt fra gennemgang af ejendomme og tilstandsvurderinger såvel som rådgivning på handleplaner, økonomistyring og juridiske dokumenter og tilladelser løbende i processen.

Hos KAM Rådgivning er vi således DIN rådgiver og varetager dine interesser og sørger for projektet går efter planen og hjælper ligeledes med at minimere uforudsete udfordringer og omkostninger.

Hvorfor er byggerådgivning en god investering?

Når man står overfor et større byggeprojekt, er der rigtig mange ting, man bør være opmærksom på. Man skal både have styr på relevant lovgivning og nødvendige tilladelser, mens man desuden jonglerer med tidsplaner, budgetter, koordinering og meget andet. Det er de færreste, der kan bibeholde det forkromede overblik over det hele gennem hele processen. Derfor er vi som byggerådgiver sat i verden. 

At spare kompetent byggerådgivning væk kan på den korte bane virke som en økonomisk god beslutning, men vores erfaring er, at det ofte kan blive dyrt på den lange bane. Hvis det undervejs viser sig, at man ikke har sikret de rette byggetilladelser, eller at bygningsprojektet ikke holder sig inden for de lovmæssige rammer, kan det både være omkostningsfuldt og forsinke eller helt sætte en stopper for projektet. 

Ved at investere i en byggerådgiver som din nærmeste samarbejdspartner undgår du den slags ubehagelige overraskelser.

Ofte stillede spørgsmål

Hos KAM Rådgivning er vi en samling eksperter, som strækker sig fra innovative arkitekter til erfarne bygningskonstruktør, som bistår med alt fra rådgivende opgaver til eksekverende opgaver.

Hos KAM Rådgivning tilbyder vi projektledelse og hjælp til byggetilladelser samt gennemgang af tilstandsrapporter, rådgivning og planlægning, bygningsdesign og tegninger.

Ved at gøre brug af en byggerådgiver, får du en sparringspartner, der rådgiver dig inden for handleplaner, økonomistyring, juridiske dokumenter og tilladelser i processen. 

Derudover hjælper en byggerådgiver også med gennemgang af ejendommen samt tilstandsvurderinger.

Prisen for en byggerådgiver afhænger af omfanget af projektet. Tag derfor kontakt til os og få en snak om, hvad det vil koste for dit projekt.

Book et møde med os

Vi forener tradition og innovation for at skabe unikke og funktionelle designløsninger