Tekniske undersøgelser

Det er altid relevant at foretage tekniske undersøgelser forud for et byggeprojekt. Disse undersøgelser giver jer grundlag for, hvilke muligheder og begrænsninger jeres byggeprojekt har, hvilket kan påvirke jeres handleplan, energimærke eller designprojekt.

Få hurtigt svar på dine spørgsmål – ring til os i dag

Afspil video

Sådan hjælper vi

01

Kontakt os

Vi tager en indledende dialog og snakker om jeres projekt. Vi kommer derefter til enighed om projektets omfang.

02

Rapportskrivning

Vi hjælper med at udforme den tekniske rapport, så I får et overblik over muligheder og begrænsinger.

03

Rådgivning på projektplan

Med udgangspunkt i de udarbejdede undersøgelser kan vi rådgive om jeres kommende projekt og projektplanenen hertil.

Mulighederne med en teknisk undersøgelse

Forud for et renoveringsprojekt er det vigtigt at få grundlagt sine forudsætninger for projektet. De tekniske undersøgelser indebærer alt fra brandteknisk rådgivning og gennemgang, energimærke, termografi, miljøscreening og sanering og til de efterfølgende handleplaner.

Hos KAM Rådgivning sørger vi for at være løbende opdateret omkring den nyeste viden om området, og tilbyder at være ansvarlig for kommende tekniske undersøgelser. Vi sørger for, at undersøgelsens resultater og eksperternes informationer formidles i et letforståeligt sprog og omsættes håndgribeligt.

Professionel byggeteknisk rådgivning

Hos KAM Rådgivning er vi eksperter i byggeprojekter, byggerådgivning og design. Vi sikrer, at jeres projekt gennemtjekkes teknisk før opstart, så I kommer igennem et byggeprojekt korrekt, og mindsker risikoen for uforudsete omkostninger.

Ofte stillede spørgsmål

Hos KAM Rådgivning er vi en samling eksperter, som strækker sig fra innovative arkitekter til erfarne bygningskonstruktør, som bistår med alt fra rådgivende opgaver til eksekverende opgaver.

Hos KAM Rådgivning tilbyder vi alt fra gennemgang af tilstandsrapporter, rådgivning og planlægning, bygningsdesign og tegninger såvel som projektledelse og hjælp til byggetilladelser.

En teknisk undersøgelse hjælper dig, med at få styr på dine forudsætninger for projektet. 

Disse indebærer brandteknisk rådgivning og gennemgang, energimærke, termografi, miljøscreening og sanering samt de efterfølgende handleplaner.

Når vi udfører en teknisk undersøgelse varierer prisen afhængigt af størrelse og omfang af projektet.

Tag derfor kontakt til os og hør mere om pris, samt hvordan vi kan hjælpe dig.

Book et møde med os

Vi forener tradition og innovation for at skabe unikke og funktionelle designløsninger